Zelfstandig werkend kok

Restaurant Herberg van Es veel leren bij een klein en gezellig bedrijf

Nu we uit de lockdown zijn, en gasten steeds meer genieten en vragen van de horeca, gaat de leerling leren hoe hij of zij omgaat met de druk van gasten ter plaatse. Het maken van lunch gerechten, voor- hoofd en nagerechten en natuurlijk alle voorbereidingen die daar bij komen. Het samenwerken in een klein maar gezellig team.

Naar wie zijn wij op zoek?

Motivatie om een goed eindproduct neer te zetten

Wat biedt het bedrijf?

Een klein en gezellig team waar teamwork hoog in het vaandel staat. Een passend salaris, leuke nevenactiviteiten, maaltijden en uiteraard de gezellige zondagavond borrel

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder