De Pastorie Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
De student kan binnen de Pastorie heel veel verschillende facetten van het horeca vak leren. Op het gebied van voeding kan er zowel bij de horeca als chocolaterie een functie ingevuld worden of een combinatie van beide. De Pastorie is een bedrijf dat bestaat uit 3 verschillende onderdelen: Brasserie, Chocolaterie, B&B. Vanwege de veelzijdigheid van het bedrijf ligt er een uitdagende taak voor de student om op alle vlakken zich door te ontwikkelen en een goede basis te creƫren voor de toekomst! De kleinschaligheid van het bedrijf geeft de student de gelegenheid om mee te kijken (en eventueel mee te beslissen) in toekomstige doelen & strategieƫn, daarnaast is er alle aandacht voor uitdagende stageopdrachten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat verwachten wij van de student: - Gemotiveerd / enthousiast - Leergierig - Teamplayer - Creatief - Secuur / oog voor details - Sociaal vaardig
Wat biedt het bedrijf?
De Pastorie is een relatief klein bedrijf met veel uitdagende onderdelen (Brasserie - Chocolaterie - B&B). Ons team straalt gezelligheid en plezier uit, de basis van onze onderneming! Daarnaast ligt er veel aandacht op een goede ondersteuning en ontwikkeling van de student(en). Ben je als student op zoek naar een gezellig bedrijf, goede ondersteuning, persoonlijke ontwikkeling & een uitdagende stage dan ben je bij ons aan het goede adres!!
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat