Zelfstandig werkend kok

De Pastorie Zelfstandig werkend kok

De student kan binnen de Pastorie heel veel verschillende facetten van het horeca vak leren. De Pastorie is een bedrijf dat bestaat uit 3 verschillende onderdelen: Brasserie, Chocolaterie, B&B. Vanwege de veelzijdigheid van het bedrijf ligt er een uitdagende taak voor de student om op alle vlakken zich door te ontwikkelen en een goede basis te creƫren voor de toekomst! De kleinschaligheid van het bedrijf geeft de student de gelegenheid om mee te kijken (en eventueel mee te beslissen) in toekomstige doelen & strategieƫn, daarnaast is er alle aandacht voor uitdagende stageopdrachten. Ook zal de student zich richten op alle keukenvaardigheden, waarbij alle facetten aan bod komen van mise en place t/m leidinggeven. Kortom een echte uitdaging!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten wij van de student: - Gemotiveerd / enthousiast - Leergierig - Teamplayer - Creatief - Secuur / oog voor details - Sociaal vaardig

Wat biedt het bedrijf?

De Pastorie is een relatief klein bedrijf met veel uitdagende onderdelen (Brasserie - Chocolaterie - B&B). Ons team straalt gezelligheid en plezier uit, de basis van onze onderneming! Daarnaast ligt er veel aandacht op een goede ondersteuning en ontwikkeling van de student(en). Ben je als student op zoek naar een gezellig bedrijf, goede ondersteuning, persoonlijke ontwikkeling & een uitdagende stage dan ben je bij ons aan het goede adres!!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder