Van der Valk TheaterHotel de Oranjerie BBL Leerling Keuken
Kijk voor de beschikbare plekken en om te solliciteren op www.stagebijvandervalk.nl. Je ondersteunt het keukenteam met de mise en place van de gerechten; Je maakt zelfstandig de heerlijkste basisgerechten; Je draagt bij aan een indrukwekkende presentatie van de gerechten; Je helpt met het opruimen van de keuken; Je beoordeelt de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.); Je ontwikkelt recepten en past deze aan indien gewenst; Je maakt calculaties e.d. en bespreekt in overleg afwijkende menu’s voor partijen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Heb jij een passie voor koken en wil jij hier je beroep van maken? Van der Valk is een fantastische leerschool om alle kneepjes van het koksvak te leren. In onze keuken wordt op hoog niveau gekookt en kan het soms razend druk zijn. Het is dus hard werken. Maar tegelijkertijd geeft het je een kick om te zien dat de gasten echt genieten van alle culinaire gerechten die jij samen met je collega’s hebt bereid.
Wat biedt het bedrijf?
Je sluit je aan bij de mooiste horecafamilie. Je werkt in een leuke en dynamische omgeving met gezellige collega’s. Personeelskortingen binnen van der valk hotels & restaurants. Een goede, persoonlijke stagebegeleiding. Ontwikkelmogelijkheden in een veelzijdige stage. Een passende stagevergoeding.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken