Medewerker productietechniek

Ferna Services B.V. Medewerker productietechniek

Heb jij interesse in metaal en wil je graag werken en leren combineren bij een Erkend Leerbedrijf in de omgeving van Roosendaal? Wij zijn op zoek naar nieuw talent en zoeken een enthousiaste BBL-Leerling Medewerker Productietechniek Metaal! Wij zijn er trots op dat wij echt ambachtelijk maatwerk van Hollandse bodem maken en we laten je dan ook graag kennis maken met de wereld van metaalbewerking! Je doet dit door te zagen, boren, knippen, buigen, slijpen en te lassen. Uiteraard onder begeleiding van een leermeester. Aan de hand van de technische tekening maak en controleer je de afmetingen en constructies. Je beoordeelt de te lassen materialen en stelt lasapparatuur in. Bij Ferna Services kun je zowel leren MIG/MAG lassen als TIG lassen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Toekomstige Ferna Services-medewerkers zijn: - Enthousiast, gemotiveerd en leergierig; - Nauwkeurig en zelfstandig en hebben een scherp oog voor details en kwaliteit - Echte aanpakkers met 2 rechterhanden; - Geïnteresseerd voor alle werkzaamheden in de metaalbewerking; - Ambitieus, hebben drive en weten precies wat ze willen: een mooi vak leren/uitvoeren!

Wat biedt het bedrijf?

We bieden leren en werken: - in een goed georganiseerd bedrijf - korte lijntjes vinden wij belangrijk, evenals een fijne en open sfeer - goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden - een goed salaris, opleidingsdag en boekenpakket worden volledig betaald - veel afwisseling in projecten en werkzaamheden - een nette en schone werkplaats met diverse machines Ook graag werken in het team van Ferna Services? Reageer direct op deze vacature!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder