Allround hospitality medewerker

Lodge Visdonk Ben jij die kanjer die graag het horeca vak wil leren? Neem dan contact met ons op en dan zien wij elkaar snel!

Bij Brasserie Lodge Visdonk heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als een ervaren medewerker in de bediening of gastheer/gastvrouw. Wij hebben een aantal praktijkopleiders in dienst die je begeleiden en adviseren tijdens je leerweg. Brasserie Lodge Visdonk ligt op een unieke plek, namelijk aan de rand van natuurgebied "Landgoed Visdonk". Wij beschikken naast een mooie "natuurlijke" brasserie over een groot terras, een borrel-/feestterras met een bedoeïenentent en twee zalen. Onze zalen en terrassen worden voor diverse gelegenheden gebruikt, zoals feesten, bbq's, bruiloften, bedrijfsborrels, vergaderingen of gewoon gezellig loungen. Al met al genoeg gelegenheid om jezelf volop te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Meer informatie kun je vinden op onse site www.lodgevisdonk.nl Ben jij die gemotiveerde leerling die deze uitdaging aan wilt gaan? Neem dan contact met ons op via info@lodgevisdonk.nl of 0165-536629

Naar wie zijn wij op zoek?

Het zou fijn zijn wanneer je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. Mocht dit bij jou nog niet helemaal ontwikkelt zijn, dan gaan wij je daarmee helpen.

Wat biedt het bedrijf?

Als je bij Lodge Visdonk komt werken, dan ben je er van verzekerd dat je op een leerzame werkplek terecht komt met gezellige collega's, die jou snel thuis laten voelen.

Wat ga je leren?

  • Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Voert administratieve processen uit
  • B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
  • B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
  • Organiseert en voert activiteiten uit
  • B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
  • B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
  • Werkt in de gastvrijheidsbranche
  • B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
  • B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
  • B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit

lees verder