Meubelstoffeerder

Ayka wonen & slapen Meubelstoffeerder - meubelmaker

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats in de wereld van huis- en bedrijfsmeubilair? Wij zijn dé exclusieve specialist die jouw talent en creativiteit waardeert! Van het ontwerpen van unieke boxsprings tot het creëren van exclusieve banken en eettafels; bij ons krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je stempel te drukken op de wereld van designmeubels. Wij bieden een inspirerende omgeving, waar je hands-on ervaring opdoet en samenwerkt met gepassioneerde professionals. Kom en maak deel uit van ons team dat zich inzet voor exclusiviteit en vakmanschap! Solliciteer nu voor de stageplek die jouw carrière naar nieuwe hoogten tilt.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken enthousiaste studenten en werknemers met een passie voor meubelmaken en stofferen. Belangrijke vaardigheden zijn oog voor detail, creativiteit en vakmanschap. We waarderen nauwkeurigheid en precisie in het werkproces, waarbij aandacht voor elk detail essentieel is. Teamspelers die effectief kunnen communiceren en samenwerken, gedijen goed bij ons. We hechten waarde aan probleemoplossend vermogen en flexibiliteit, omdat we streven naar kwaliteit in elk project. Initiatief nemen en een proactieve houding tonen worden aangemoedigd, terwijl leergierigheid en de bereidheid om nieuwe technieken te omarmen worden gewaardeerd. In ons creatieve vakgebied is innovatief denken een pluspunt. We zoeken mensen die gedreven zijn om meubels te maken die niet alleen functioneel zijn maar ook een artistiek statement maken. Kortom, we verwelkomen teamleden die streven naar excellentie, passie hebben voor het vak en gedijen in een inspirerende en uitdagende omgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Stap binnen bij ons meubelbedrijf met ruim 30 jaar ervaring! Hier bieden we studenten en werknemers een dynamische leeromgeving waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Leer niet alleen de kunst van meubelmaken en stofferen, maar maak deel uit van een bedrijf dat gericht is op groei. Doorgroeimogelijkheden zijn geen belofte, maar een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur. Of je nu nieuwe technieken wilt ontdekken, projecten wilt leiden of je ontwerpkwaliteiten wilt aanscherpen, wij ondersteunen je op je weg naar professionele groei. Een vaste aanstelling is hier geen verre droom; het is het resultaat van jouw inzet en onze investering in jouw ontwikkeling. Voeg je bij ons hechte team, waar collegialiteit en teamwork de sleutel zijn tot succes. In onze gezellige lunchruimte ontstaan niet alleen creatieve pauzemomenten, maar ook ideeënuitwisselingen die de teamband versterken. Bij ons is werken meer dan een baan; het is een creatieve reis in de wereld van meubelmaken.

Wat ga je leren?

 • Meubels stofferen
 • B1-K1-W1 Stofferen van meubels voorbereiden
 • B1-K1-W2 Rompconstructie gereed maken
 • B1-K1-W3 Vulmaterialen zagen en/of snijden en aanbrengen
 • B1-K1-W4 Bekledingsmaterialen snijden en/of knippen
 • B1-K1-W5 Locken of schalmen en stikken van de hoes/bekleding
 • B1-K1-W6 Bekledingsmaterialen aanbrengen en het meubel gereedmaken
 • B1-K1-W7 Stofferingswerkzaamheden afronden

Kenmerken

 • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
 • Opleiden voor een mbo-certificaat
 • Opleiden voor een Praktijkverklaring
 • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder