Leidinggevende keuken

BAR PULPO B.V. Werken in het tofste visrestaurant van Rotterdam

Bij Bar Pulpo krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn een klein team en bij ons is iedereen even onmisbaar. Wij werken met verse vis en schaal- en schelpdieren die wij onder andere in de houtskool oven (josper) bereiden. Onze groentegerechten doen zeker niet onder aan de kwaliteit van de “hoofdgerechten” en zijn minstens net zo lekker. Smaak en kwaliteit staan bij ons voorop. De keuken en de bediening lopen bij ons in elkaar over, dus je krijgt ook meteen de waardering voor alle inzet wanneer je bij gasten aan tafel staat. Daarnaast krijg je natuurlijk begeleiding en hulp bij je opdrachten en de ruimte om jouw creativiteit in te brengen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat bij ons het aller belangrijkst is, is een positieve mindset en de juiste motivatie. De rest kun je allemaal bij ons (en met ons) leren.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt terecht in een familie waar kwaliteit en smaak net zo hoog op de prioriteitenlijst staat als gezelligheid en plezier. Je krijgt de ruimte en begeleiding die je nodig hebt om te gaan tot waar jouw eigen ambities je brengen. Technieken leren, mise en place en service draaien, nieuwe gerechten verzinnen en testen, contact met de gasten. Het is echt een full-circle leerplaats.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder