CLARK fermentation
Bij CLARK fermentation maken we sojavrije tempeh, kombucha en kimchi. Wil jij leren hoe en waarom het zo goed voor je is? Meld je dan aan!
Wat ga je leren?
- Zorgdragen voor voedsel
- B1-K1-W1 Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
- B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselveiligheid
- B1-K1-W3 Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
- Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
- P5-K1-W1 Oriënteert zich op de vraag van de klant
- P5-K1-W2 Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
- P5-K1-W3 Presenteert voedingsinformatie
- P5-K1-W4 Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
- P5-K1-W5 Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten
lees verder