Leidinggevende keuken

Hotel New York Leerling kok

Ga jij binnenkort een BBL opleiding volgen om kok te worden, of volg jij deze al? Dat komt goed uit! Wij bieden bij Hotel New York voor diverse BBL-opleidingen leerplekken aan. Een enorme keuken, een groot team en een onwijs diverse kaart, hier kan ik veel leren als Leerling Kok! Mijn naam is Raf en afgelopen september ben ik gestart met mijn tweede jaar niveau 3 van de BBL koksopleiding bij Hotel New York. Samen met nog 5 anderen leerlingen en 4 stagiaires sta ik er niet alleen voor. Wij worden allemaal door onze eigen leermeester begeleidt. Binnen HNY heb je veel mogelijkheden en wordt er ook echt wel een stukje zelfstandigheid en initiatief van ons verwacht, dat heb ik door de maanden heen wel geleerd. Wat super tof is als Leerling Kok, is dat ik binnen HNY ook de mogelijkheid krijg om andere taken uit mijn takenboek te voldoen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat maak jou een perfecte collega? - Je bent leergierig, enthousiast en durft te vragen! - Je vindt het net als ik leuk om de ene dienst boven in de uitgifte te staan en de andere keer weer in de MEP. - Samenwerken is super belangrijk in zo’n groot team met totaal 40 koks. Die 40 staan natuurlijk niet allemaal tegelijk op de vloer. - Kwaliteit is ons toverwoord. - 1 dag ga je naar school en 4 dagen ben je inzetbaar bij HNY. Hier hoort ook het weekend bij. - Auto, fiets, OV, lopen… mij maakt het niet uit als je maar elke dienst, ook als je een sluitdienst werkt en het OV niet meer rijdt, veilig met eigen vervoer thuis komt.

Wat biedt het bedrijf?

Wat biedt Hotel New York jou? - Betrouwbaarheid: het salaris wordt altijd op tijd gestort! - Salaris: het salaris is afhankelijk van je leeftijd. - 30/30 member: Overnachten met 2 personen voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); 30 % korting op de artikelen in de Kiosk van Hotel New York / de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. - Trainingen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. - Een rooster dat altijd minimaal 2 weken van tevoren bekend is. - Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen! - Een hotelovernachting bij Hotel New York inclusief diner als jij door je proeftijd bent! Interesse? Solliciteer snel via onze website. Voor meer informatie kan je bellen naar 010-4390580 of stel je vraag nu nog gemakkelijker per WhatsApp op 06-11746431.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder