Chemisch fysisch analist

Prodalim Holland BV Food Industry Looking for Active Physical Chemistry Analyst Intern

Open positions from 09-2025 There are 3 possible main positions: Quality Control of Raw materials: • Evaluation of raw material samples (mainly juices, strength, pulp and concentrates) according to internal lab work instructions. o Standard analyses are Brix, acidity, ratio, colour, vitamin C, HMF, nitrates, defects and organoleptic evaluation. • Raw material sample management: reception, preparation and dispatch (to customer or external labs). • Creation and interpretation of lab analysis reports. Quality Control of Productions (finished products): • Cross checking quality & quantity of raw materials received from external warehouse against Production Order. • Performance of quality analyses on raw materials intended for production, intermediate and finished product Microbiology laboratory: microbiological methods (TPC, yeast & moulds, ACB…). • General maintenance and tasks in the micro lab. • Management & execution of samples for micro analysis.

Naar wie zijn wij op zoek?

The student must have the following skills: eye for details, work on time, patient, willing to learn.

Wat biedt het bedrijf?

We have free fruit every week and good team building event. An experienced trainer will guide you through your internship.

Wat ga je leren?

  • Bereidt analyses voor
  • B1-K1-W1 Organiseert de werkzaamheden m.b.t. de uit te voeren technieken
  • B1-K1-W2 Controleert materiaal
  • B1-K1-W3 Bewerkt materiaal voor
  • Voert technieken uit t.b.v. de analyse en rapporteert
  • B1-K2-W1 Voert technieken uit t.b.v. de analyse
  • B1-K2-W2 Beoordeelt en rapporteert resultaten
  • B1-K2-W3 Onderhoudt werkplek en apparatuur
  • Voert analyses uit
  • P3-K1-W1 Voert chemisch fysische analyses uit
  • P3-K1-W2 Interpreteert chemisch fysische analyseresultaten
  • Ondersteunt onderzoek
  • P3-K2-W1 Voert onderzoek uit m.b.t. chemisch fysische analyses
  • P3-K2-W2 Presenteert onderzoeksresultaten m.b.t. chemisch fysische analyses

lees verder