Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Stadshavenbrouwerij Rotterdam

In het Rotterdam Makers District (aan de Merwehaven), is op 1 juli 2021 één van de grootste onafhankelijke craftbeer brouwerijen van Nederland geopend. De brouwerij bevindt zich in een 100 jaar oud, volledig gerestaureerd fruitpakhuis met een oppervlakte van meer dan 5.000 m2. In hetzelfde karakteristieke pand heeft de Stadshaven Brouwerij haar eigen GASTROPUB: een waanzinnige design horecagelegenheid met maar liefst 350 zitplaatsen binnen en een ruim terras van 750m2 waar nog eens 300 gasten tegelijk kunnen plaatsnemen. Het foodconcept is gebaseerd op eerlijke en duurzame (streek) producten bereid met drie verschillende kookmethodes: BBQ, steenovens en een smoker. Naast de smakelijke gerechten is er een eindeloze keuze aan bier, kan men genieten van onze kenmerkende biercocktails en kan men zijn/haar eigen bier tappen bij de zelfservicetafels.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder