Marketing & Communication Specialist

TALENT WORLD zoekt stagiaires die leven van/door/voor sport. Mensen met pure passie, de grootst denkbare inzet en onuitputtelijk doorzettingsvermogen. Met ongekende scherpte om te scoren en het instinctieve vermogen voor topprestaties. TALENT WORLD verstaat de kunst om International Business, Educatie en Sport met elkaar te verbinden voor de wereld van 2030 en verder. Dat doen we niet zomaar. Maar met meetbare, innovatieve creativiteit geven wij betekenis aan ontwikkeling en succes. Sport biedt een prachtig podium voor welke business en maatschappelijke doelstellingen dan ook. Zonder opleiding of een tevreden positie op de arbeidsmarkt als resultaat, speel je een eindeloze, verloren wedstrijd. TALENT WORLD ontwikkelt strategische, creatieve sport-, onderwijs- en internationale businessconcepten die precies aansluiten op die doelstellingen. En zijn er meerdere doelstellingen? Binnen het unieke platform sport vinden wij altijd waardevolle oplossingen. En dat telt!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wil je leren werken met merken in de voetballerij? Verkoop van projecten, evenementen of reizen van FC Barcelona tot en met Tottenham Hotspur! Wij ontwikkelen toekomstige professionals....voor de maatschappij en kunnen jouw talent, kennis en kunde, maar ook inzichten prima bij gebruiken. De leukste voetbalwerkplek voor lerend Nederland om je voor te bereiden op een leven als assistent junior accountmanager. Je bent gedreven, hebt affiniteit met voetbal, dans en cultuur, maar ook met vreemde talen. Een nieuwsgierigheid om ervaring op te doen, in het begeleiden van kinderen. Je leert naast het uitvoeren van je stageopdrachten, alles over de producten, promotie, prijsbepaling, marketingstrategie t.a.v. plaatsen van de evenementen in binnen- en buitenland. Verder leer je dit allemaal binnen een bestaand of nieuw marketingplan vorm te geven.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf geven wij onze stagiaires, in aanvulling op het goede werk van hun onderwijsinstelling en docenten, workshops en master classes t.a.v. ondernemerschap en international business. De stagiaires vormen nl. onder leiding van een business coach (praktijkbegeleider) een totaalorganisatie, verantwoordelijk voor de uitvoer van een nieuw of doorlopend project. De studenten solliciteren voor hun rollen en worden in een No Pain, No Gain principe aan de doelstellingen gehouden. Uiteindelijk ontdekt een stagiaire of ondernemerschap bij hem/haar hoort en hoe wij als organisatie die kunde en ambitie ook verder dan de opleiding, kunnen ondersteunen. Zij werken samen met de rest van ons personeel in een leuk open en dynamisch kantoorpand in Rotterdam Zuid, Hilversum of Eindhoven!

Wat ga je leren?

 • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
 • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
 • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
 • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
 • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
 • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
 • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
 • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
 • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

 • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
 • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder