VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Verkeersschool Koos van der Bilt "Inclusieve Groei: Ontdek jouw Talent bij Verkeersschool Koos van der Bilt!"

Als student of werknemer in het leerwerktraject Boris bij Verkeersschool Koos van der Bilt, speel je een essentiële rol in ons team. Wij geloven sterk in de kracht van goede medewerkers als de basis voor ons succesvolle bedrijf. Het aannemen van mensen met een beperking biedt ons de mogelijkheid om ons team te versterken met zeer gemotiveerde en waardevolle medewerkers. Voor een deel van onze studenten en werknemers met een beperking is extra begeleiding op de werkplek nodig, en dat is waar wij als leerbedrijf ondersteuning bieden. Jouw werkdag begint met het opstellen van een individueel trainings- of inwerkprogramma, afgestemd op de behoeften en vaardigheden. Gedurende de werkdag bieden wij je systematische begeleiding bij het uitvoeren van de taken. Daarnaast staan wij altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele uitdaging.Verkeersschool Koos van der Bilt zorgt er als leerbedrijf voor dat iedereen zich op hun gemak voelt en dat specifieke talenten en interesses worden benut.

Naar wie zijn wij op zoek?

De vaardigheden die studenten of werknemers met een beperking kunnen variëren afhankelijk van hun individuele mogelijkheden en de aard van de beperking. Het is belangrijk om te erkennen dat mensen met een beperking net als anderen een diverse reeks vaardigheden en talenten kunnen hebben. Hier zijn enkele vaardigheden die relevant kunnen zijn voor studenten of werknemers met een beperking: 1. Doorzettingsvermogen 2. Aanpassingsvermogen 3. Zelfstandigheid 4. Communicatieve vaardigheden 5. Samenwerking 6. Probleemoplossend vermogen 7. Zelfvertrouwen 8. Time management Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen unieke talenten en mogelijkheden heeft. Een inclusieve werkomgeving is van cruciaal belang waarin vaardigheden worden gewaardeerd en ontwikkeld. Door maatwerk te bieden en rekening te houden met individuele behoeften, kun je een waardevolle bijdrage leveren aan het team en het succes van het bedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf voor Boris-studenten of werknemers biedt Verkeersschool Koos van der Bilt een inclusieve en ondersteunende werkomgeving waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar potentieel te benutten. Hier zijn enkele van de voordelen en kansen die het leerbedrijf biedt: 1. Persoonlijke begeleiding 2. Professionele ontwikkeling 3. Inclusiviteit 4. Kans op een vaste aanstelling 5. Groeimogelijkheden 6. Onderdeel van een hecht team 7. Waardevolle ervaring 8. Erkenning en waardering Kortom, Verkeersschool Koos van der Bilt biedt studenten en werknemers met een beperking de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen, waardevolle vaardigheden te verwerven en deel uit te maken van een inclusief en ondersteunend team. Het leerbedrijf stimuleert hun groei en biedt kansen voor een succesvolle carrière in de zakelijke dienstverlening.

Wat ga je leren?

  • Boris
  • niveau 1
  • niveau 2
  • niveau 3
  • niveau 4
  • niveau 5

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder