Saes Weert
- Naam Saes Weert
- Leerbedrijf ID 100174006
- KvK naam Saes Groenten en Bloemen
- KvK nummer 13034498
- KvK vestigingsnummer 000008479518
- Bedrijfsindeling Teelt van groenten onder glas
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving Saes Weert is een familiebedrijf vol passie en met een verhaal. Een uniek concept met een verrassend assortiment. Saes Weert wil graag dat iedere klant zich beter voelt door geuren en kleuren enerzijds en gezond en gemak anderzijds. Het bedrijf kenmerkt zich door een veelzijdige service en vakkennis. Door ambacht en innovatie te combineren blijven wij eigentijds en authentiek. Saes Weert bestaat uit een verswinkel, maaltijd- en cateringservice, bloemisterij, groencentrum en een kwekerij. Een diversiteit aan werkzaamheden en mogelijkheden om als leerbedrijf studenten een unieke werkervaring te bieden.
- Informatie Leren & Werken Een kenmerk van het bedrijf is dat het ambacht en innovatie combineert. Hiervoor wordt er niet alleen geïnvesteerd in middelen, maar ook in medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat ambachtelijke beroepen toekomstig bestendig blijven. Daarom willen wij studenten de kans bieden om bij ons hun vakkennis uit te breiden en de vaardigheden te leren om hun toekomstige beroep met passie te kunnen uitvoeren. Saes Weert heeft gecertificeerde vakmensen in dienst die in staat zijn en het leuk vinden om hun kennis en vaardigheden op een professionele manier over te dragen aan studenten, waardoor de student een gedegen basis krijgt in het beheersen van de vaktechnische vaardigheden.
- Informatie Student Saes Weert heeft ervaring met het begeleiden van stagiaires. Ook is er een team van jonge mensen die naast hun studie bij ons werken in de verswinkel, keuken en groencentrum. Je krijgt voldoende ruimte om jouw talenten te ontwikkelen en te groeien naar een vak-volwassen medewerker.
Saes Weert
- Naam Saes Weert
- Leerbedrijf ID 100174006
- KvK naam Saes Groenten en Bloemen
- KvK nummer 13034498
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 2-6-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 2-6-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Media en vormgeving
niveau 4 / 27-9-2024
Draagt bij aan de realisatie van het ruimtelijk ontwerp (B1-K1)
- Bereidt de realisatie van het ruimtelijk ontwerp voor (B1-K1-W1)
- Levert realisatie(plan) van ruimtelijk ontwerp op (B1-K1-W2)
- Overlegt en werkt samen ten behoeve van de realisatie (B1-K1-W3)
Presenteert en profileert zichzelf op de arbeidsmarkt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk portfolio (B1-K2-W1)
- Begeeft zich in het relevante netwerk (B1-K2-W2)
Maakt een ruimtelijk ontwerp (P2-K1)
- Onderzoekt de opdracht voor ruimtelijke vormgeving (P2-K1-W1)
- Ontwikkelt concept voor ruimtelijk ontwerp (P2-K1-W2)
- Maakt ruimtelijk ontwerp (P2-K1-W3)
- Visualiseert ruimtelijk ontwerp (P2-K1-W4)
- Presenteert ruimtelijk ontwerp (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Ruimtelijk vormgever (25212)
- Ruimtelijke vormgeving (23098)
- Ruimtelijke vormgeving (23326)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (22093)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (91540)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (Stand-, winkel en decorvormgever) (91541)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (Vormgever productpresentatie) (91542)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (Winkelpubliciteitvormgever) (91543)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 2-10-2015
Maken en verkopen van groene producten/arrangementen (B1-K1)
- Maakt bloemwerk, groene decoraties en/of presentaties (B1-K1-W1)
- Verzorgt groene producten en natuurlijke materialen (B1-K1-W2)
- Verzorgt de (online) winkel-/productpresentatie (B1-K1-W3)
- Heeft commerciële contacten (B1-K1-W4)
Uitvoeren werkzaamheden rondom de ontvangst en verkoop van producten (P1-K1)
- Ontvangt en verwerkt producten (P1-K1-W1)
- Handelt de verkoop af (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Bloem, groen en styling (23169)
- Bloem, groen en styling (23289)
- Bloembinder (Tweede bloembinder) (97280)
- Bloemendetailhandel (22223)
- Bloemendetailhandel (Medewerker bloembinden) (97420)
- Medewerker bloem, groen en styling (25443)
- Natuur en vormgeving (22224)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 2 / 2-6-2023
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker vers (25423)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Productiemedewerker versdetailhandel) (91651)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker vers supermarkt) (91653)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker versspeciaalzaak) (91652)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 3 / 2-6-2023
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Voert versspecialistische handelingen uit (P3-K1)
- Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces (P3-K1-W1)
- Verzorgt presentatie van traiteursproducten (P3-K1-W2)
- Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten (P3-K1-W3)
Coördineert traiteuropdrachten (P3-K2)
- Maakt productieplanning (P3-K2-W1)
- Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur (P3-K2-W2)
- Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Slager-traiteur (25424)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Slager-traiteur) (91631)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 3 / 2-10-2015
Maken en verkopen van groene arrangementen (B1-K1)
- Maakt bloemwerk, groene decoraties en/of presentaties (B1-K1-W1)
- Verzorgt groene producten en natuurlijke materialen (B1-K1-W2)
- Verzorgt de (online) winkel-/productpresentatie (B1-K1-W3)
- Heeft commerciële contacten (B1-K1-W4)
Uitvoeren werkzaamheden rondom de in- en verkoop (P2-K1)
- Koopt in en beheert de voorraad (P2-K1-W1)
- Handelt de verkoop af (P2-K1-W2)
- Begeleidt de werkzaamheden (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bloem, groen en styling (23169)
- Bloem, groen en styling (23289)
- Bloembinder (Eerste bloembinder) (97290)
- Bloemendetailhandel (22223)
- Bloemendetailhandel (Vakbekwaam medewerker bloembinden) (97430)
- Natuur en vormgeving (22224)
- Natuur en vormgeving (Vakbekwaam medewerker natuur en vormgeving) (97480)
- Vakbekwaam medewerker bloem, groen en styling (25444)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 3 / 2-6-2023
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en) (P2-K1)
- Plant de werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Coördineert het versverwerkingsproces (P2-K1-W2)
Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid (P2-K2)
- Ondersteunt bij het analyseren van de markt (P2-K2-W1)
- Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Chef slagerij (91640)
- Leidinggevende vers (Chef vers) (95600)
- Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel) (94740)
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt) (94840)
- Vakbekwaam medewerker vers (25425)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist) (91634)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager) (91633)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 4 / 2-10-2015
Maken en verkopen van groene producten/arrangementen (B1-K1)
- Maakt bloemwerk, groene decoraties en/of presentaties (B1-K1-W1)
- Verzorgt groene producten en natuurlijke materialen (B1-K1-W2)
- Verzorgt de (online) winkel-/productpresentatie (B1-K1-W3)
- Heeft commerciële contacten (B1-K1-W4)
Ontwikkelen innovatief vakmanschap (P4-K1)
- Ontwikkelt eigen innovatieve stijl (P4-K1-W1)
- Ontwikkelt innovatieve producten/arrangementen (P4-K1-W2)
- Verzorgt bedrijfspresentaties, vakdemonstraties en/of workshops (P4-K1-W3)
Uitvoeren werkzaamheden rondom de organisatie en afwikkeling van een opdracht/project (P4-K2)
- Bepaalt mede assortiment/inkoopbeleid (P4-K2-W1)
- Koopt in en beheert voorraad op basis van opdrachten/projecten (P4-K2-W2)
- Ontwikkelt een marketing strategie (P4-K2-W3)
- Bepaalt de commerciële prijs (P4-K2-W4)
- Creëert waarde voor doelgroepen (P4-K2-W5)
Geeft leiding aan een afdeling/project (P4-K3)
- Organiseert en bewaakt kwaliteit (P4-K3-W1)
- Beheert de financiën en voert de financiële administratie uit (P4-K3-W2)
- Stelt operationeel plan op (P4-K3-W3)
- Stuurt medewerkers aan (in projecten) (P4-K3-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Bloem, groen en styling (23169)
- Bloem, groen en styling (23289)
- Bloemendetailhandel (22223)
- Bloemendetailhandel (Manager bloembinden) (97440)
- Natuur en vormgeving (22224)
- Natuur en vormgeving (Specialist natuur en vormgeving) (97490)
- Vakexpert bloem, groen en styling (25445)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Vormgever leefomgeving (97260)
- Vormgever leefomgeving (Arrangeur/vormgever) (97261)
- Vormgever leefomgeving (Ondernemer bloemist) (97262)
Saes Weert
- Naam Saes Weert
- Leerbedrijf ID 100174006
- KvK naam Saes Groenten en Bloemen
- KvK nummer 13034498
Contactpersonen (2)
-
Sylvia de Leeuw Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Marion Saes Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Voeding- en leefstijladviseurRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenVoeding- en leefstijladviseur