Zelfstandig werkend kok

Grand Cafe Le Verre Werken in een moderne keuken, waarin jij met verse producten een culinair 5 gangen diner klaar gaat maken en zelf meedenkt over onze menukaart.

Je gaat werken in een moderne keuken. Je komt te werken onder onze chef Remi en sous chef Carlo. Je gaat aan de gang met mooie klassiekers en moderne gerechten. We hebben een uitgebreide en drukke lunch, maar staan bekent om ons diner waar wij een 5 gangen proeverij serveren (https://le-verre.nl/menukaart.html). We wisselen de kaart 4x per jaar. Daarin ga jij mee nieuwe gerechten verzinnen of klassiekers in een nieuw jasje steken. Je bereid en geeft de lunch mee om na een pauze waarin we als team samen eten, je gaat voorbereiden op het diner. Je sluit je werkdag af met een teamborrel en neemt de dag met zijn alle nog even door.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je wil graag mooie, leuke en culinaire gerechten meegeven. Je verliest onder drukte niet het oog voor kwaliteit. Je denkt mee over nieuwe gerechten. Je probeert stappen vooruit te denken. Je bent leergierig en wilt graag verantwoordelijkheid. Je denkt oplossingsgericht. Je hebt zin om met enthousiaste kookfanaten een waar feestje te creƫren voor onze gasten.

Wat biedt het bedrijf?

Je gaat veel leren van onze ervaren chef en sous chef. Je gaat aan de slag met verse producten. Je maakt van gerechten een culinair hoogstandje. Er is aan het einde van je succesvolle stage het vooruitzicht van een mooie baan in onze keuken! Je komt te werken in een klein en hecht team, daardoor wordt je ook overal bij betrokken en krijg je verantwoordelijkheid waar dat kan. Je gaat leren om te gaan met producten die van niks naar een waar feestje maakt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder