Manager / ondernemer horeca

Hotel Sheraton Amsterdam Airport Food & Beverage Cost Control Trainee

Deze stage wordt het gehele jaar aangeboden. Start en eind datum in overleg mogelijk Het assisteren van de Storekeepers en de Assistant F&B Cost Controller Clerck bij de dagelijkse werkzaamheden om inzicht te verkrijgen in het reilen en zeilen van de afdeling, teneinde zelfstandig te kunnen functioneren binnen de afdeling. Afhankelijk van de capaciteiten en voortgang van de trainee zullen er ook ondersteunende werkzaamheden uitgevoerd worden voor de F&B Cost Controller. Eventueel kunnen projecten in overleg uitgevoerd worden. * Ontvangen en Inruimen van binnengekomen goederen in de stores en het ontvangen van pakketten voor de diverse afdelingen * Het controleren van de goederen * Het verzorgen van de goederenstroom binnen het hotel, vanuit de de stores naar de verschillende afdelingen * Verwerken van de administratieve gegevens die uit de werkzaamheden voortvloeien * Assisteren van de F&B Cost Controller bij de maandelijkse telling en afs

Naar wie zijn wij op zoek?

• Flexibel • Initiatief • Team player • Accuraat • Zelfstandig • Zelfdiscipline • Stressbestendig • Assertief • Goede sociale vaardigheden • Goede communicatieve vaardigheden

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een grote variatie aan trainingen aan en wij willen samen met jou het beste halen uit je stage. Je stage begint bijvoorbeeld al met de Introduction Day. Bij het Sheraton krijg je naast de training op de vloer, veel andere trainingen aangeboden. Ook zal je deelnemen aan de Experience Day, dit is een dag waar alle stagiaires bij elkaar komen voor een interactieve en leerzame dag. Ervaringen worden uitgewisseld en gesprekken met professionals kunnen worden gevoerd. Voor deze stage zul je een stagevergoeding (750 euro) ontvangen. Daarbij maak je gratis gebruik van de kantine maaltijden, zul je uitgebreide trainigen krijgen en wordt je regelmatig getrakteerd op een borrel! Tevens kan je gebruik maken van de zogeheten 'Explore' rate waarbij je tegen een discounted rate kunt verblijven in een van onze 8500+ hotels wereldwijd! Ook krijg je korting op alle F&B binnen deze hotels.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder