Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Golfbaan Delfland LEREN EN WERKEN IN EEN SPORTIEVE GROENE OMGEVING!!

De brasserie van Golfbaan Delfland, één van de grootste en drukste golfbanen in Nederland, is centraal gelegen tussen de 36-holes wedstrijdbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten. De brasserie biedt bezoekers, golfers en niet-golfers, uitstekende gelegenheid om in een rustige omgeving te lunchen of te dineren. Ook voor vergaderingen, feesten, evenementen en borrels biedt Brasserie Delfland met bijbehorende vergaderruimte en serre uitgebreide (zakelijke) mogelijkheden. Als potentieel stagiair nodigen wij je uit om de uitdaging van een horeca stage in een sportieve omgeving aan te gaan!!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent representatief, enthousiast en resultaatgericht • Je bent service- en gastgericht • Je bent pro-actief en hebt een commerciële instelling • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal • Je bent een echte teamspeler

Wat biedt het bedrijf?

Een marktconform salaris volgens CAO-Golfbranche • Een groene, dynamische en uitdagende werkomgeving, geen dag is hetzelfde • Werken in een jong, dynamisch team, welke klaarstaan voor onze gasten • Interessante golf gerelateerde secundaire arbeidsvoorwaarden en bedrijfskleding

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder