Kok

Golfbaan Delfland Welkom in de keuken als stagiair bij de leukste golfbaan van Nederland!!

* Bereidt gerechten uit verse ingrediënten en/of halffabrikaten volgens recept. * Verricht voorbereidende werkzaamheden zoals wassen, snijden, (vóór)koken, mengen en roeren. * Beoordeelt de te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d. * Voert de bereidingen uit, bewaakt/controleert de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en voert bijstellingen/bijdoseringen uit. * Controleert en verantwoordt verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half)fabrikaten. * Werkt volgens een vastgestelde planning ten aanzien van productietijdstippen en hoeveelheden. * Maakt borden en schotels op volgens de vastgelegde instructies. * Houdt de werkomgeving schoon en opgeruimd, reinigt keukenapparatuur en machines en voert afval af . * Let op de kwaliteit en de naleving van de hygiënevoorschriften.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het bereiden van spijzen, Horeca voorschriften HACCP, hygiëne - en veiligheidsvoorschriften. De bediening van keukenapparatuur en hulpmiddelen. Presentatiemethoden.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een ervaren leermeester, jong en enthousiast team, sportieve omgeving en ontwikkeling op de leerdoelen vanuit de opleiding.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder