Horecacentrum De Sevewaeg Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplek voor je opleiding tot meewerkend horeca ondernemer? Mail ons
Als stagiair(e) meewerkend horeca ondernemer maak je deel uit van zowel ons bedieningsteam als kantoorteam. Je zult betrokken zijn bij diverse operationele werkzaamheden op de vloer en de werkzaamheden die we verrichten achter de schermen. Dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van een dag planning, het voorbereiden en zelfstandig draaien van feesten en partijen, het opstellen van je eigen plan, het sluiten van de horecazaak en leidinggevende werkzaamheden op de vloer. Daarbij zullen we je onder andere leren hoe je leiding geeft, hoe je dranken en gerechten bereidt, wat voorbereidende en afrondende werkzaamheden zijn en hoe je arrangementen en speciale activiteiten ontwikkelt.
Naar wie zijn wij op zoek?
* Enthousiaste, gemotiveerde en flexibele student * Een goede teamwerker die van aanpakken weet * Een vriendelijke en verzorgde uitstraling * Leergierig en betrouwbaar persoon
Wat biedt het bedrijf?
* Een bijzonder horecabedrijf met een grote naamsbekendheid * Een serieuze stagevergoeding * Afwisselende en flexibele werkuren en -dagen * Veel uitdaging en afwisseling * Een sfeervolle werkomgeving * Een groot, jong en enorm gezellig team * Leuke uitjes en activiteiten met het hele team * Mogelijkheden tot een baan
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf