Stage
Zelfstandig werkend kok
Lo Solé, Ambachtelijk IJs, Lunch en DinerHorecatopper gezocht voor ons veelzijdig, dynamisch en gezellig horecabedrijf in hartje Sevenum.
BOL
Niveau 3
Per direct
Leerbedrijf ID 100165679
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
 - Onkostenvergoeding
 
Organisatieprofiel
LS
Lo Solé, Ambachtelijk IJs, Lunch en Diner
Telefoonnummer: +31774674919
E-mail: info@ijssalonlosole.nl
Website: http://www.ijssalonlosole.nl
Contact persoon: 
Mw. Inge Groenewegen
					T: +31774674919
					E: info@ijssalonlosole.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
 - B1-K1-W2Maakt mise en place
 - B1-K1-W3Past recepten aan
 - B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
 - B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
 - B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
 - B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
 
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
 - B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
 - B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
 - B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
 
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P2-K1
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
 - P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
 - P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
 - P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
 
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K2
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
 - P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
 
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
 - B1-K1-W2Maakt mise en place
 - B1-K1-W3Past recepten aan
 - B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
 - B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
 - B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
 - B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
 
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P2-K1
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
 - P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
 - P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
 - P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
 
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
 - B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
 - B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
 - B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
 
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K2
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
 - P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
 




