De Gouden Leeuw DGL zoekt een kok die kan brullen!
Jij als student komt in een warm bad terecht, bij allemaal vakbekwame medewerkers, die graag het vak willen overbrengen. Het koksvak wordt doorgegeven aan de nieuwe generatie. Je komt bij ons in de keuken werken, waar wij het eten bereiden voor ons restaurant, met terras en een zaal. Genoeg diversiteit dus. Zo kunnen je functies ook verschillen, zo sta je bijvoorbeeld aan de warme kant, koude kant, of verzorg je de desserts.
Naar wie zijn wij op zoek?
Alles kan geleerd worden, als je maar wilt! • Eigenschappen als communicatief, representatief, sociaal en structureel vinden wij onmisbare eigenschappen. • Doorzettingsvermogen en kracht om de daad bij het woord te voegen. • Creatief in het oplossen van problemen. • Respect voor hiërarchie
Wat biedt het bedrijf?
Een leuke, leerzame, maar ook gezellige stageplaats. Waar de begeleiding het leuk vindt, om jullie klaar te stomen voor het vak.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit