Gespecialiseerd kok

Jij als student komt in een warm bad terecht, bij allemaal vakbekwame medewerkers, die graag het vak willen overbrengen. Het koksvak wordt doorgegeven aan de nieuwe generatie. Je komt bij ons in de keuken werken, waar wij het eten bereiden voor ons restaurant, met terras en een zaal. Genoeg diversiteit dus. Zo kunnen je functies ook verschillen, zo sta je bijvoorbeeld aan de warme kant, koude kant, of verzorg je de desserts.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Eigenschappen als communicatief, representatief, sociaal en structureel vinden wij onmisbare eigenschappen. • Doorzettingsvermogen en kracht om de daad bij het woord te voegen. • Creatief in het oplossen van problemen.

Wat biedt het bedrijf?

Onder leiding van onze chef die altijd op sterren niveau heeft gekookt! • Jezelf kunnen zijn. • We hebben een a la carte kaart, een extra kaart die elke maand wisselt, bord-gerechten, en verschillende banqueting in de zaal • Beter willen worden. • Een heerlijke personeelsmaaltijd. • Collegialiteit en gezelligheid van een dynamisch team. • Werkdagen en -uren kunnen in overleg worden ingevuld. • Regelmatig een weekend(dag) vrij is mogelijk. • Prima salaris. • Je deelt mee in de fooi • Je spaart voor exclusieve DGL coins, waarmee je kunt eten of drinken in ons restaurant. • Ontwikkelingskansen. • Op maandag zijn wij gesloten, m.u.v. feestdagen • Doorgroeimogelijkheden • Kans op een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder