Leidinggevende bediening

De Gouden Leeuw DGL zoekt een leeuw van een leidinggevende bedieningsmedewerker.

Jij als student komt in een warm bad terecht, bij allemaal vakbekwame medewerkers, die graag het vak willen overbrengen. Het vak gastheerschap wordt doorgegeven aan de nieuwe generatie. Je komt bij ons in het restaurant te werken, met terras en een zaal. Genoeg diversiteit dus.Daarnaast hebben 2x per jaar 2 grote evenementen; Kermis en Carnaval. Ook organiseren we zelf thema avonden, zoals onze wijn-spijs avond. Zo kunnen je functies ook verschillen, zo sta je bijvoorbeeld achter de bar, loop je drank, run je het eten, of neem je op. Geen dag is hetzelfde. Naarmate je het team leert kennen, komen jou skills van pas, zodat jij leiding kunt gaan geven aan de nieuwe generatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Eigenschappen als communicatief, representatief, sociaal en structureel vinden wij onmisbare eigenschappen. • Doorzettingsvermogen en kracht om de daad bij het woord te voegen. • Horecadier ’pur sang´ • Creatief in het oplossen van problemen. • Aansturen en trainen van medewerkers. • Kwaliteitscontrole en optimalisatie. • Ondersteunen van operationele taken. • Correct en gastvrij te woord staan van gasten.

Wat biedt het bedrijf?

• Jezelf kunnen zijn. • Beter willen worden. • Een heerlijke personeelsmaaltijd. • Collegialiteit en gezelligheid van een dynamisch team. • Werkdagen en -uren kunnen in overleg worden ingevuld. • Regelmatig een weekend(dag) vrij is mogelijk. • Prima salaris. • Ontwikkelingskansen. • Op maandag zijn wij gesloten, m.u.v. feestdagen • Doorgroeimogelijkheden • Kans op een vaste aanstelling • Je deelt mee in de fooi • Je spaart voor exclusieve DGL coins, waarmee je kunt eten of drinken in ons restaurant.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder