Manager / ondernemer horeca

De Gouden Leeuw DGL zoekt een manager/ondernemer in de horeca met het uithoudingsvermogen van een ( Gouden ) leeuw.

Jij als student komt in een warm bad terecht, bij allemaal vakbekwame medewerkers, die graag het vak willen overbrengen. Het vak gastheerschap wordt doorgegeven aan de nieuwe generatie. Je komt bij ons in het restaurant te werken, met terras en een zaal. Genoeg diversiteit dus.Daarnaast hebben 2x per jaar 2 grote evenementen; Kermis en Carnaval. Ook organiseren we zelf thema avonden, zoals onze wijn-spijs avond. Zo kunnen je functies ook verschillen, zo sta je bijvoorbeeld achter de bar, loop je drank, run je het eten, of neem je op. Geen dag is hetzelfde. Naarmate je het team leert kennen, komen jouw skills van pas, zodat jij leiding kunt gaan geven aan de nieuwe generatie. Daarnaast kom je op kantoor, daar leren wij je de "andere" kant. Het ondernemen, marketing, de in- en verkoop, het organiseren enz.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Eigenschappen als communicatief, representatief, sociaal en structureel vinden wij onmisbare eigenschappen. • Doorzettingsvermogen en kracht om de daad bij het woord te voegen. • Creatief in het oplossen van problemen. • Correct en gastvrij te woord staan van gasten. • Bereid zijn risico’s te nemen.

Wat biedt het bedrijf?

• Jezelf kunnen zijn. • Beter willen worden. • Een heerlijke personeelsmaaltijd. • Collegialiteit en gezelligheid van een dynamisch team. • Werkdagen en -uren kunnen in overleg worden ingevuld. • Regelmatig een weekend(dag) vrij is mogelijk. • Prima vergoeding. • Je deelt mee in de fooi • Je spaart voor exclusieve DGL coins, waarmee je kunt eten of drinken in ons restaurant. • Ontwikkelingskansen. • Op maandag zijn wij gesloten, m.u.v. feestdagen • Doorgroeimogelijkheden • Kans op een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder