Meewerkend horeca ondernemer

De Gouden Leeuw When a lion is hungry, he eats!

Jij als student komt in een warm bad terecht, bij allemaal vakbekwame medewerkers, die graag het vak willen overbrengen. Het vak gastheerschap wordt doorgegeven aan de nieuwe generatie. Je komt bij ons in het restaurant te werken, met terras en een zaal. Genoeg diversiteit dus.Daarnaast hebben 2x per jaar 2 grote evenementen; Kermis en Carnaval. Ook organiseren we zelf thema avonden, zoals onze wijn-spijs avond. Zo kunnen je functies ook verschillen, zo sta je bijvoorbeeld achter de bar, loop je drank, run je het eten, of neem je op. Geen dag is hetzelfde. Naarmate je het team leert kennen, komen jou skills van pas, zodat jij leiding kunt gaan geven aan de nieuwe generatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Over welke vaardigheden beschikt de student? • Eigenschappen als communicatief, representatief, sociaal en structureel vinden wij onmisbare eigenschappen. • Doorzettingsvermogen en kracht om de daad bij het woord te voegen. • Horecadier ’pur sang´ • Creatief in het oplossen van problemen. • Aansturen en trainen van medewerkers. • Kwaliteitscontrole en optimalisatie. • Ondersteunen van operationele taken. • Correct en gastvrij te woord staan van gasten.

Wat biedt het bedrijf?

• Jezelf kunnen zijn. • Beter willen worden. • Een heerlijke personeelsmaaltijd. • Collegialiteit en gezelligheid van een dynamisch team. • Werkdagen en -uren kunnen in overleg worden ingevuld. • Regelmatig een weekend(dag) vrij is mogelijk. • Prima salaris. • Ontwikkelingskansen. • Op maandag zijn wij gesloten, m.u.v. feestdagen • Doorgroeimogelijkheden • Kans op een vaste aanstelling • Je deelt mee in de fooi • Je spaart voor exclusieve DGL coins, waarmee je kunt eten of drinken in ons restaurant.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder