Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

De Gouden Leeuw Brul jij mee als zelfstandig werkend gastheer/-vrouw!?

Jij als student komt in een warm bad terecht, bij allemaal vakbekwame medewerkers, die graag het vak willen overbrengen. Het vak gastheerschap wordt doorgegeven aan de nieuwe generatie. Je komt bij ons in het restaurant te werken, met terras en een zaal. Genoeg diversiteit dus. Zo kunnen je functies ook verschillen, zo sta je bijvoorbeeld achter de bar, loop je drank, run je het eten, of neem je op. Geen dag is hetzelfde.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Eigenschappen als communicatief, representatief, sociaal en structureel vinden wij onmisbare eigenschappen. • Doorzettingsvermogen en kracht om de daad bij het woord te voegen. • Creatief in het oplossen van problemen. • Correct en gastvrij te woord staan van gasten.

Wat biedt het bedrijf?

.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder