Odille B.V. Fine Dining Hospitality
"Streef naar excellentie als leidinggevende voor de bediening in ons fine dining restaurant tijdens jouw stage. Ontwikkel leiderschapsvaardigheden, perfectioneer de kunst van gastvrijheid en werk samen met ons gepassioneerde team. Een unieke kans om de regisseur te zijn van onvergetelijke dinerervaringen. Als Chef de Rang van Odille heb je een passie voor fine-dining restaurants. Jij vermaakt de gasten door jouw onberispelijke maar subtiele serviceverlening. Je bent gemotiveerd, proactief en je weet hoe je gasten een unieke ervaring kunt bieden met jouw gastgerichte benadering. In deze positie ben je verantwoordelijk voor het overtreffen van gastenverwachtingen door je uitgebreide kennis van eten en wijnen en je uitzonderlijke oog voor detail.
Naar wie zijn wij op zoek?
ls Chef de Rang in Odille ben je verantwoordelijk voor: Het leveren van service op een hoog niveau Het overdragen van jouw passie voor fine dining op gasten door het delen van jouw uitgebreide productkennis. Actief inbrengen en implementeren van nieuwe ideeën Jij ziet upselling en cross-selling als een uitdaging en doet dit op een natuurlijke manier.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou onder meer: • Werken in een creatieve omgeving waarin we gaan voor het hoogst haalbare op gastronomisch gebied. • Miikitco first black edition keuken met alle moderne apparatuur. • Werken met Annoncer, het fijnste digitale keukensysteem op de markt. • Begeleiding door leermeester Lotte Bloem • Vrij op maandag, dinsdag en een zondag avond • Gratis bedrijfskleding inclusief was service. • Ruimte om te leren van de opstart van een nieuwe onderneming. Mogelijkheden tot doorgroeien Regelmatige evaluatie van het team en persoonlijke ontwikkeling .
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid