Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Odille B.V. Culinair talent

• verzorgen van mise en place, zoals dekken/klaarmaken van tafels, klaarleggen van bestek en tafellinnen, e.d.; • assisteren bij de opbouw van het restaurant. • ontvangen en placeren van gasten; • opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten; • doorgeven van bestellingen aan keuken • zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken ); • aanvoeren en klaarzetten van het restaurant ; • serveren van gerechten, dranken. • aannemen/noteren van tafelreserveringen, afstemmen met leidinggevende in geval van bijzonder vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting. • op- en afruimen na afloop; • opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Oprecht: Kan gemakkelijk effectieve en positieve relaties ontwikkelen met anderen. Maakt een positieve eerste indruk, laat zijn of haar aanwezigheid zien en is geloofwaardig. Is oprecht geïnteresseerd in mensen en daardoor is de band persoonlijk. Passie voor mensen en omgeving: Identificeert en begrijpt de wensen van een ander. Focust zich op het waarmaken van deze wensen om zo anderen tevreden te stellen. Vind het van nature leuk om mensen het naar hun zin te maken, is proactief en reageer t instinctief op de wensen van de ander. Staat open voor verandering: kan zich goed aanpassen aan nieuwe situaties en manieren van werken. Is vatbaar voor veranderingen is bereid om deze verandering zo effectief mogelijk te benaderen. Neemt het initiatief om hierin een bijdrage aan te leveren. Stressbestendig: blijft kalm, gecontroleerd en positief tijdens het werken onder druk. Blijft gefocust op het werk. Voelt zich op zijn gemak in een drukke, veeleisende omgeving; i

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou onder meer: • Werken in een creatieve omgeving waarin we gaan voor het hoogst haalbare op gastronomisch gebied. • Miikitco first black edition keuken met alle moderne apparatuur. • Werken met Annoncer, het fijnste digitale keukensysteem op de markt. • Begeleiding door leermeester Lotte Bloem • Vrij op maandag, dinsdag en een zondag avond • Gratis bedrijfskleding inclusief was service. • Ruimte om te leren van de opstart van een nieuwe onderneming.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder