Odille B.V. Fine Dining Entrepreneurship
Odille biedt een unieke omgeving, een ontspannen gepersonaliseerde sfeer, een belevingsruimte, in harmonie. Blijvende herinneringen, verbindingen en verrassingen Het letterlijke middelpunt zijn voor de beleving met de keuken, zowel in het interieur als in inspirerende en creatieve gerechten. Voor iedereen een intieme kijk en directe verbinding met de keuken, om een intiem moment te laten ontstaan door interactie en het delen van kennis en ervaring. Onze visie is een trendsettend autonoom concept, gericht op een totaalervaring, met een Brabants DNA. Zijn dit jou keywoorden 2 TALIG: NED. ENG. SERVICE GERICHT PRODUCTKENNIS NETHEID GASTGERICHT DISCREET GASTVRIJ FLEXIBEL TEAMPLAYER PERSONEEL Dynamische ploeg van gedreven gepassioneerde medewerkers Geselecteerd op bovenvermelde eigenschappen Welke garant staan voor hoogstaande service en totaal ervaring Mogelijkheden tot doorgroeien Regelmatige evaluatie van het team en persoonlijke ontwikkeling .
Naar wie zijn wij op zoek?
"Dompel jezelf onder in de wereld van horeca-ondernemend management tijdens jouw stage in ons fine dining restaurant. Leer de kunst van zakelijk inzicht, operationele efficiëntie en het creëren van een onvergetelijke gastervaring. Een unieke kans om jouw passie voor horeca te combineren met strategisch leiderschap.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou onder meer: • Werken in een creatieve omgeving waarin we gaan voor het hoogst haalbare op gastronomisch gebied. • Miikitco first black edition keuken met alle moderne apparatuur. • Werken met Annoncer, het fijnste digitale keukensysteem op de markt. • Begeleiding door leermeester Lotte Bloem • Vrij op maandag, dinsdag en een zondag avond • Gratis bedrijfskleding inclusief was service. • Ruimte om te leren van de opstart van een nieuwe onderneming. Mogelijkheden tot doorgroeien Regelmatige evaluatie van het team en persoonlijke ontwikkeling .
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat