Manager / ondernemer horeca

Attractie- & Vakantiepark Slagharen Stagiair(e) Horeca bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Als Stagiair(e) Horeca ben je samen met ons horecateam verantwoordelijk voor het verzorgen van een geweldige ervaring voor onze bezoekers. Je werkt in één van onze restaurants of andere horecagelegenheden. Binnen de afdeling is er ruimte voor verschillende stagemogelijkheden, je kunt hierbij denken aan Gastheer/-vrouw en Bediening. Je zorgt ervoor dat de gasten warm worden onthaald, denkt mee met de gasten en biedt hulp indien nodig. Begeleiding wordt aangeboden door ervaren professionals, waardoor jijzelf ook de kans krijgt om je te ontwikkelen tot een ware professional.

Naar wie zijn wij op zoek?

Volg je een MBO niveau 2 of 3 opleiding richting Horeca, Hospitality, Gastheer/-vrouw of een vergelijkbare studie; Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en leg je de focus op resultaat en kwaliteit; Ben je flexibel en is werken in de avonden, weekenden en met regelmaat tijdens feestdagen voor jou geen enkel probleem; Wil je er alles uithalen om van je stage een succes te maken.

Wat biedt het bedrijf?

• Superleuke collega’s waar je veel mee samenwerkt en te gekke personeelsactiviteiten mee hebt; • Een unieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is; • Onbeperkt toegang tot het attractie- en waterpark voor jouw gezin, middels het familieabonnement, waarbij je 20% korting krijgt op producten in de winkels en restaurants; • En heel veel andere leuke voordelen, zoals kortingsregeling van 50% op de entreeprijs van andere parken, dierentuinen en museums.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder