Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Laspartners Multiweld Sliedrecht B.V. Wil jij een kanjer worden in de lastechniek, dan is dit je kans!

Jouw eerste klus van vandaag is bij een klant dicht bij huis. Gisteren heb jij al een contact gehad met onze planner om de klantafspraken van vandaag met jou door te nemen. Zo weet jij aan het begin van de week exact waar je gedurende de week zult zijn. Aangekomen bij de eerste klant zoek je eerst de contactpersoon op om je te melden. Na het aanmelden begin je met de visuele inspectie van de aanwezige lasmachine(s). Nadat je dit hebt gedaan maak je de machine open om hem schoon te maken en eventuele mankementen te repareren. Aansluitend voer jij een keuring en/of validatie uit op de machines. Dit doe je aan de hand van een vastgestelde checklist, zodat je zeker weet dat de machine na jouw vertrek weer tiptop in orde is. Via de app op jouw zakelijke telefoon vul jij de gegevens van de inspectie in en geef je aan wat je gedaan hebt. Deze gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar de administratie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb jij een positieve instelling, enige affiniteit met elektra/techniek en ben je niet bang voor (af en toe) vieze handen, dan maak jij binnenkort misschien wel deel uit van ons team. Belangrijk is dat je aantoonbaar handig bent en oplossingsgericht kunt denken. Wanneer je beschikt over basiskennis elektra is dat zeker een plus, maar geen noodzaak. Wij helpen jou namelijk graag verder ontwikkelen op het gebied van elektra en bieden hier ook opleidingen voor aan. Verder vinden we het belangrijk dat je: Enige affiniteit hebt met elektra en techniek (sleutelen); Klantgericht bent. Onze klant is altijd koning; Representatief bent en onze klanten netjes te woord kunt staan; Bereid bent om een diploma Basis Elektra of Elektrisch Schakelen te behalen, welke door ons aangeboden wordt; Woonachtig bent in de buurt van 1 van onze locaties In het bezit bent van rijbewijs B; Nederlands spreekt.

Wat biedt het bedrijf?

Laspartners Multiweld is een informeel bedrijf, waar werkplezier en het optimaal bedienen van de klant bovenaan staat. Vanuit onze diverse vestigingen tillen wij de lastechniek in Nederland naar een hoger niveau, dit doen we vanuit ons motto #LASSENISGEWELDIG. Verder bieden we jou: Een goed salaris; 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen; Pensioenregeling; Een volledig ingerichte service bus (ook te gebruiken voor woon/werk); Ruimte voor het aandragen van nieuwe ideeën en initiatieven; Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling door volgen van trainingen en cursussen; Iedere dag vers fruit; Smartphone/tablet van de zaak.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

lees verder