Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen

Royal van der Leun Installatiebouw P1 B.V. Wij zoeken een leerling Monteur maritieme installaties

In de functie van Leerling Monteur leer je elektrotechnische montage- en installatiewerkzaamheden uit te voeren. Dit gebeurt veelal op projectlocatie in Nederland, maar ook in het buitenland. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen Maritieme installaties. Denk daarbij aan besturingskasten / schakel -en bedieningspanelen. Je legt kabels en doet aansluit -en bedradingswerkzaamheden en alle gerelateerde werkzaamheden op locatie. Je werkzaamheden verricht je volgens opdracht en vastgestelde voorschriften. Ook bereid je je werkzaamheden voor, verzamelt de benodigde materialen en gereedschappen en controleert op aanwezigheid hiervan. Voor de voortgang van het project heb je nauw contact met je collega (mentor).

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over de durf om vragen te stellen, is creatief en bereid te leren en zich in te zetten. De student weet wanneer hij wel of niet eigenwijs mag en kan zijn en is flexibel. Dit breng je mee: - Je hebt een afgeronde (V)MBO opleiding en start met een BBL-opleiding niveau 3 - Je hebt VCA of bent bereid deze te behalen - Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift Verder: - Ben je bereid om te reizen in binnen- en buitenland - Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer je bij ons je BBL-opleiding volgt via een reguliere onderwijsinstelling, vergoeden wij deze kosten vanuit ons studiekostenreglement. Je volgt je opleiding bij Royal van der Leun waar aansluitend zicht is op een vast dienstverband. Je komt te werken bij een groeiend en dynamisch familiebedrijf. De werksfeer is goed en informeel. We hebben een actieve personeelsvereniging en (in corona-vrije tijden) een maandelijkse vrijdagmiddagborrel. Wij werken onder de cao Metaal en Techniek. Je zult een marktconform salaris ontvangen. Je hebt recht op reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen bij een voltijds dienstverband. Ook word je aangemeld bij het Pensioenfonds voor de Metaal en Techniek en heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering.

Wat ga je leren?

  • Installeren van elektrotechnische installaties
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten en leidingen
  • B1-K1-W3 Controleren en monteren van componenten in elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W4 Aanleggen van bekabeling voor elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W5 Afronden van de elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • Begeleiden en uitvoeren elektrotechnisch installatiewerk in de industrie
  • P2-K1-W1 Samenstellen, controleren en testen (complexe) (deel)producten voor industriële systemen
  • P2-K1-W2 Bepalen positie en route componenten en bekabeling voor elektrotechn. industriële systemen
  • P2-K1-W3 Inschakelen en testen van elektrotechnische industriële systemen
  • P2-K1-W4 Instrueren en begeleiden van monteur(s) en bewaken van de planning
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W5 Communiceren en afstemmen met betrokkenen

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder