Restaurant De Landing Ben jij die kok die écht door wil groeien en veel ervaring op wil doen?
Hoi hoogvlieger! Is het geen tijd om bij ons een Landing te maken?? Wellicht tijd om eens een praatje te komen maken of gewoon eens te bellen! Wij denken een leuke stage plek voor je te hebben omdat we je graag vertellen en laten ervaren hoe wij het hier doen. We hebben een brede kaart, doen veel partyen in de zaal en gaan zelfs ook wel eens op locatie bij mensen thuis koken! Dus geen enkele week is hetzelfde of saai. Dat geldt ook voor de collega's trouwens, we zijn allemaal gewoon onszelf en hebben geen vereiste rangen en standen. Als je gewoon écht je best doet en actief mee doet, beginnen we jouw beoordeling al met een dikke voldoende! Afhankelijk van jouw kennis en ervaring willen we je mee laten draaien in ons team. Je bent vooral in onze keuken aan het werk maar als je het leuk vind mag je ook zeker mee op locatie voor een gedeelde 'live-cooking'. Heb je onze website al bekeken?? Daar krijg je wellicht een beetje een idee wat we allemaal maken in onze keuken!!
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een enthousiaste leerling, die graag net als ons wil leren van de collega's en ervaringen om zo mogelijk nóg beter te worden!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je een open en gezellige bedrijfsstructuur, waarbij wij hopen dat al lerend, je jezelf kunt zijn én blijven! Wanneer we beiden enthousiast zijn bieden we je wellicht een baan aan en kunnen we je doorlaten groeien tot een niveau waarin jij jezelf lekker voelt en het beste in jezelf naar boven kunt halen!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan