Restaurant Hofferkeukens Kok
Meehelpen met diverse keukenwerkzaamheden; mis en place draaien, opmaak en doorgeven lunch en a la carte gerechten. Onder begeleiding van chef en sous-chef de ervaring opdoen van een kok in een fine dining restaurant.
Naar wie zijn wij op zoek?
Juiste motivatie Enthousiasme Humor
Wat biedt het bedrijf?
Kans op een vaste aanstelling in een hecht, gezellig en gemeleerd team. De unieke kans om aan de start te staan van een nieuw restaurant.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder