Retailmedewerker

Gamma Tiel Bouw aan je toekomst bij Gamma. Wij gaan voor vooruitgang en plezier in werk en leren. Samen klaren we de klus!

Ben jij op zoek naar een boeiende en erkende stage voor je MBO BOL opleiding op niveau 2 of 3, met focus op Verkoop of Logistiek in de Retail? Wil je de schoolbanken inruilen voor de praktijk en daar echt de lessen van de klas toepassen? Bij de Gamma in jouw buurt krijg je die kans! Als je nog een stageplaats nodig hebt voor je mbo-opleiding, aarzel dan niet en laat van je horen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat breng je mee voor deze stage als Retailmedewerker? -Een enthousiaste houding om te leren en te werken bij de toonaangevende verfspecialist en marktleider in bouwmaterialen in Nederland! -MBO-werk- en denkniveau. -Klantgerichte instelling met de drive om te leren en te groeien. -Ervaring met verkoopgesprekken is een pluspunt, maar geen vereiste. -Het is niet erg als je geen ervaring hebt met klussen. Wel wil je hier meer over leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wat ga je leren als Retailmedewerker in deze stage? -Bieden van service en advies aan klanten. -Herkennen zoekgedrag bij de klant en hier adequaat op inspelen. -Klanten adviseren en voorzien van alle artikelen om de klus uit te voeren. -Voorraad bijhouden en benodigde artikelen bestellen voor klanten. Wat kun je verwachten in deze stage als Retailmedewerker? -De kans om 8 - 36 uur per week stage te lopen als onderdeel van je mbo-opleiding en waardevolle werkervaring op te doen. -Een beloning van netto €50 of €100 per nieuwe collega die dankzij jou bij onze Karwei begint. -Reiskostenvergoeding en 20% personeelskorting op aankopen bij Karwei. -Een passende werk-/leerplek en professionele begeleiding. -Persoonlijke en professionele ontwikkeling via onze Karwei Academy. -Doorgroeimogelijkheden naar (assistent) store manager! (Bij de bolvacature van niveau 3) -Gezellige werksfeer die bekend staat als no-nonsens met een hart.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder