Thermen Resorts: Thermen Maarssen Unieke horeca stage
In onze bediening serveer jij niet alleen de heerlijkste gerechten, maar ook een grote glimlach. Jij bezorgt de gast een blijvende herinnering door jouw enthousiasme en die extra stap die jij zet om ervoor te zorgen dat onze gast het restaurant verlaat met een glimlach. Ons restaurant en terras worden nog fijner met iemand die weet hoe je gasten écht blij maakt. Jij bent alert en ziet wat onze gasten nodig hebben. Je houdt van aanpakken, maar bent altijd vriendelijk. Zo maak jij de wellnessbeleving van onze gasten compleet. En voor jezelf, want onze wellness is een inspirerende werkomgeving.
Naar wie zijn wij op zoek?
Dit ben jij: jouw glas is altijd halfvol Als onze leerling bediening ben jij op én top gastvrij en heb je oprechte aandacht voor een ander. En… • Heb je een grote glimlach, op ieder moment van de dag! • Heb je een passie voor horeca • Houd je van aanpakken, bruis je van energie en ben je representatief
Wat biedt het bedrijf?
Bij ons werken betekent… Naast gastgerichtheid en kwaliteit sta jij bovenaan ons lijstje. Daarom… .. vind je bij ons: • Een ontspannen (werk)omgeving • Een sterk familiegevoel • Een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat • Positieve energie! … krijg je bij ons: • De ruimte om je privéleven, studie of andere baan te combineren • Flexibele werkdagen. Je team werkt met wisselende roosters, waardoor je zowel overdag als in de avonduren afwisselend vrij bent • De kans om jezelf te ontwikkelen. De Thermen Academy helpt je hierbij • Leuke extra’s, zoals korting op onze producten én ontspannen in onze sauna's
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten