Zelfstandig werkend kok

Bonheur Golf Exploitatie BV (locatie Prise d'eau)

Als leerling bij Prise d’Eau ga je aan de slag in de gezelligste keuken van Tilburg: De Gasterij. Je komt terecht in een energiek team waarin iedereen meedoet! Onze chef en de rest van het team leidt je op: van het “fingerspitzengefühl” tot de klassieke bereidingen. Je plant je werkzaamheden voor de voorbereidingen en het meegeven van de gerechten van de Gasterij. Je cheft diners en BBQ’s voor verschillende evenementen én gaat zelfstandig aan de slag om kleine diners (soms zelfs op externe locaties) te verzorgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Mensen in je omgeving omschrijven je als leergierig: je wil nog meer leren over het koksvak. Verder op ons wensenlijstje: - Je bent minimaal 16 jaar en volgt een relevante horecaopleiding. - Je wil het beste uit jezelf halen en komt ook om plezier te maken!

Wat biedt het bedrijf?

Een afwisselende leerplaats in een enthousiast team met genoeg ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Reken verder op: - Maandelijks verloning conform CAO. - Een fijne werkplek met alle vrijheid om zelf aan te geven welke vaardigheden je nog wil ontwikkelen. - Al onze geheimen: die delen we graag met je zodat je de fijne kneepjes van het vak leert. - De allerleukste secundaire arbeidsvoorwaarden, want Bonheur wil de leukste werkgever zijn. We doen veel activiteiten samen. Een kleine greep: sportles onder begeleiding van een personal trainer, golfclinics, een (persoonlijk) opleidingsprogramma via de Bonheur Academy, de leukste personeelsfeesten… Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder