Meewerkend horeca ondernemer

Lokaal Zeven Waar kan je beter leren dan bij klaslokaal Lokaal Zeven. Onze motto is om je helemaal klaar te stomen voor jou toekomst!!!

Onder begeleiding van jou leermeester zal je werkzaamheden per week zo eruit zien: - Het maken van een ondernemingsplan. - Het leren hoe je kritisch en zorgvuldig bestellingen van leveranciers moeten doen. - Leren hoe je op de juiste manier personeel kan inwerken. - Leren hoe je beleving en verkoop technieken moet doen en overdragen aan jou collega’s. - Leren hoe je gesprek moet voeren met leveranciers. - Leren hoe je kostberekening moeten uitrekenen. - Leren hoe je moet omgaan met lastige gasten. - Leren hoe je kleine events moet organiseren. - Leren hoe je omzet van de dag moet tellen en storten. - Meewerken op het werkvloer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten de volgende inbreng van je; - Doorzetting vermogen. - Leergierigheid. - Creativiteit. - Om kunnen gaan met stress. - Discipline. - Doelgericht. - Ondernemend zijn. - In oplossing denken. - Positieve inzet. - Vlotheid

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je; - Een top locatie om je stage te lopen - Doorgroeimogelijkheden - Kans voor een vaste baan - Een gemoedelijke werksfeer

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder