Zelfstandig werkend kok

Lokaal Zeven Ons motto is: als je het bij ons niet leert, kun je het nergens anders leren!! Lokaal Zeven staat voor onderwijs in de praktijk.

Hallo welkom, fijn dat je aan het oriënteren bent om te kijken waar je je stage wilt gaan lopen. Wie zijn wij? Lokaal Zeven is een gezellig en gemoedelijk grand café. Wij serveren een verrassende, luxe lunch en voeren een avondkaart die restaurantwaardig en eigentijds is. We hebben een groot terras voor ongeveer 120 gasten, binnen hebben we beneden ruimte voor 40 gasten en boven voor 35. Als je bij Lokaal Zeven stage komt lopen kom je te werken in een jong en gedreven team, met als doel dat je als stagiaire met een zo goed mogelijke score je stage afrond. Daar stoppen wij veel energie in en dat betekend dat wij van jou discipline, drijfveer en interesse in het vak verwachten. Dus kom gerust en dagje verblijvend mee draaien om de sfeer te proeven zodat je de juiste keuze kunt maken. Mvg, Team Lokaal Zeven.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten de volgende inbreng van je; - Doorzetting vermogen - Leergierigheid - Creativiteit - Om kunnen gaan met stress - Discipline - Doelgericht

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je; - Een top locatie om je stage te lopen - Doorgroeimogelijkheden - Kans voor een vaste baan - Een gemoedelijke werksfeer

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder