Middenkaderfunctionaris grond-, weg- en waterbouw

Vinding. B.V. Vindingrijke stagekans in de grond-, weg- en waterbouw bij een praktisch advies- en ingenieursbureau

Wil jij werken, leren én plezier hebben? Bij Vinding. ligt een mooie kans voor jou! Wat ga je doen? Je komt te werken in een jong, gezellig team in ons kantoor in Tilburg of soms bij onze opdrachtgevers. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een ervaren projectleider en gaat aan de slag met zowel grote als kleine projecten waarbij je praktische ervaring opdoet. Denk bij jouw werkzaamheden aan het technisch voorbereiden van projecten, zoals: technische ontwerpen maken, bestekken opstellen, kostenramingen en -begrotingen maken, plannen/rapportages schrijven etc. Je leert wat het voorbereiden van infraprojecten bij een advies- en ingenieursbureau inhoudt. Wat bieden wij? Bij Vinding. krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt inzicht in uitdagende infrastructurele projecten en een fulltime stageplek met marktconforme stagevergoeding. En wie weet, als het van beide kanten bevalt, is er uitzicht op een baan na je stage! Klinkt dit als een plek waar jij wil zijn?

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten we van jou? - Je volgt een MBO-opleiding Middenkaderfunctionaris Grond-, Weg- en Waterbouw en hebt een brede interesse in het vakgebied. - Je bent enthousiast, communicatief sterk en kunt goed samenwerken. - Ook ben je nauwkeurig en flexibel. Nauwkeurigheid is een van onze krachten, of het nou om tekeningen of begrotingen gaat; onze klanten rekenen hierop. Dus vragen we van jou dat je met ons meedenkt. De stage bij Vinding is divers en we verwachten dat je hier een flexibele houding in aanneemt. - Hiernaast vindt je het leuk om onder begeleiding contact te hebben met onze opdrachtgevers, klanten, collega's, onderaannemers en leveranciers. - Vanaf het begin van je stage nemen we je écht mee in onze projecten, zodat je praktisch leert wat het voorbereiden van infraprojecten inhoudt. Samen met collega's neem je deel aan verschillende onderdelen van het gehele werkvoorbereidingsproces van projecten voor onze klanten.

Wat biedt het bedrijf?

Wat krijg je van ons terug? - Een vaste praktijkbegeleider met vakinhoudelijke kennis; - Een fijn, jong team dat voor al jouw vragen klaarstaat; - De ruimte om jezelf en jouw technische talenten te ontwikkelen; - Een fulltime stage- of afstudeerplek; - Maandelijks ontvang je een aantrekkelijke marktconforme stagevergoeding; - Een kijkje in de wereld van infrastructurele uitdagingen en oplossingen; - Het vooruitzicht op een baan na je stage mocht het wederzijds bevallen!

Wat ga je leren?

  • Verzamelt, verwerkt en integreert projectinformatie
  • B1-K1-W1 Verzamelt, registreert en beheert projectinformatie
  • B1-K1-W2 Integreert projectinformatie
  • Bereidt infrawerk voor
  • P2-K1-W1 Werkt ontwerp uit
  • P2-K1-W2 Maakt (deel)begroting
  • P2-K1-W3 Voert werkvoorbereiding uit
  • P2-K1-W4 Maakt onderhoudsplan
  • Begeleidt uitvoering van infrawerk
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Begeleidt infrawerkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Bewaakt tijd en kosten van de infrawerkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Voert maatvoering uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Voert kwaliteitscontroles uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Voert revisietaken uit

lees verder