Twin Uden Ontwikkel jezelf tot een Gastheer/Gastvrouw bij Twin!
De student zal veel diverse werkzaamheden verrichten binnen het bedieningsteam. In de basis bestaan de taken uit alles wat met de bediening te maken heeft, denk hierbij aan het runnen van food, runnen van drank, wijk lopen, barwerkzaamheden, gastheer of gastvrouw, het bevoorraden van de bar of het magazijn, reserveringen aannemen, deelnemen aan overleggen met betrekking tot het team en nieuw assortiment. Buitenom deze basis taken gaan wij verder kijken in het organiseren van special events! Ook een stukje productkennis in de dranken (wijn, gin, cocktails) zijn erg belangrijk. Het meedenken over nieuwe drinks, food gerechten is ook erg gewenst binnen ons team!
Naar wie zijn wij op zoek?
Het zou tof zijn als jij al over deze eigenschappen beschikt of deze nog wil verbeteren: - vlotte houding - teamplayer - enthousiasme - leergierigheid - gastvrijheid
Wat biedt het bedrijf?
Bij goed functioneren tijdens de stage kunnen we je in overleg een vaste aanstelling aanbieden en vanuit kun je zelfs doorgroeien tot een leidinggevende functie!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat