De student of werknemer zal alle werkprocessen uitvoeren onder begeleiding van de leermeester/ondernemer.
In de bediening werken we met minimaal 2 horecatoppers overdag tot 7 op een weekend-avond.
Als leidinggevende in de bediening heb je een ontzettend leuke en afwisselende baan.
Je leert om je opgedane kennis over te dragen aan andere enthousiaste collega's.
Daarnaast leren we jou de kneepjes van het vak en nemen we je mee op reis richting leidinggeven en/of ondernemerschap.
Grande Brasserie Sjiek aan de Amstel in het oude dorp van Uithoorn verbindt dorpse charme met stadse allure. Je kunt bij Sjiek lunchen, dineren en gezellig borrelen.
B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
B1-K2-W3 Begroot financiën
B1-K2-W4 Bewaakt financiën
B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
P2-K2-W2 Checkt de gast in
P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
P2-K2-W5 Checkt de gast uit
P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Naar wie zijn wij op zoek?
Gastgerichtheid
Afstemmen van eigen inspanningen op de behoeften en wensen van gasten. Hoffelijk, voorkomend en welgemanierd naar anderen, biedt ook ongevraagd extra service, vermijdt uitspraken als “nee, dat kan niet of het is druk” zonder uitleg.
Betrokkenheid
Oppakken van opdrachten en taken, tonen van betrokkenheid en goede wil om gestelde doelen te bereiken, zoeken naar (betere) alternatieven.
Persoonlijke competenties
Initiatief nemen
Gericht zijn op het overgaan tot handelen, tot het ondernemen van acties vanuit eigen kracht en niet langer wachten (op anderen) dan noodzakelijk is.
Orde, netheid en veiligheid
Zich met zorg en aandacht houden aan de regels en voorschriften omtrent orde, netheid en veiligheid.
Aanpassingsvermogen
Doelmatig blijven handelen door zich aan te passen aan veranderde omstandigheden, taken, verantwoordelijkheden en/of mensen.
Wat biedt het bedrijf?
Een salaris passend bij jou kennis en ervaring. Een prettige werksfeer in een top restaurant waarin jouw inbreng het verschil kan bepalen.
Wil jij ook werken in een inspirerende en dynamische werkomgeving?