Manager / ondernemer horeca

De student of werknemer zal alle werkprocessen uitvoeren onder begeleiding van de leermeester/ondernemer.

In de bediening werken we met minimaal 2 horecatoppers overdag tot 7 op een weekend-avond.

Als leidinggevende in de bediening heb je een ontzettend leuke en afwisselende baan.
Je leert om je opgedane kennis over te dragen aan andere enthousiaste collega's.
Daarnaast leren we jou de kneepjes van het vak en nemen we je mee op reis richting leidinggeven en/of ondernemerschap.

Grande Brasserie Sjiek aan de Amstel in het oude dorp van Uithoorn verbindt dorpse charme met stadse allure. Je kunt bij Sjiek lunchen, dineren en gezellig borrelen.

  • locatie
    Uithoorn
  • dagen pw
    In overleg
  • periode
    2-11-2021 t/m 1-11-2023
  • gewijzigd
    02 november 2021
  • beschikbaar
    1

All-Round stageplek


Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastgerichtheid Afstemmen van eigen inspanningen op de behoeften en wensen van gasten. Hoffelijk, voorkomend en welgemanierd naar anderen, biedt ook ongevraagd extra service, vermijdt uitspraken als “nee, dat kan niet of het is druk” zonder uitleg. Betrokkenheid Oppakken van opdrachten en taken, tonen van betrokkenheid en goede wil om gestelde doelen te bereiken, zoeken naar (betere) alternatieven. Persoonlijke competenties Initiatief nemen Gericht zijn op het overgaan tot handelen, tot het ondernemen van acties vanuit eigen kracht en niet langer wachten (op anderen) dan noodzakelijk is. Orde, netheid en veiligheid Zich met zorg en aandacht houden aan de regels en voorschriften omtrent orde, netheid en veiligheid. Aanpassingsvermogen Doelmatig blijven handelen door zich aan te passen aan veranderde omstandigheden, taken, verantwoordelijkheden en/of mensen.

Wat biedt het bedrijf?

Een salaris passend bij jou kennis en ervaring. Een prettige werksfeer in een top restaurant waarin jouw inbreng het verschil kan bepalen. Wil jij ook werken in een inspirerende en dynamische werkomgeving?

Opleiding Manager / ondernemer horeca

Crebonummer: 25184
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder