Marketing & Communication Specialist

Stravers Promotions B.V. Enthousiaste én zelfstandige marketing-stagiair

Stravers Promotions is een onderneming met een jong en enthousiast team. Wij hebben een leuke en informele werksfeer hoog in het vaandel staan. Stravers Promotions verkoopt relatiegeschenken en promotieartikelen. Ook beschikken wij over een eigen drukkerij waar de artikelen gepersonaliseerd worden met een opdruk. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en gedreven stagiair(e) die zich gaat toeleggen op de online marketing & communicatie. Ben jij gek van social media en websites? Kun je creatief denken en schrijven? Je taken bestaan onder meer uit het bijhouden van websites en social media-kanalen. Daarnaast zal je in aanraking komen met veel verschillende kanten van het marketing- en/of communicatie-vak, onder meer met schrijven van blogs en (product)teksten voor onze sites. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We staan ook open voor opdrachten die uitgevoerd moeten worden vanuit school. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Hierover gaan we met jou in gesprek. Wij vinden het belangrijk dat je leergierig bent, open staat om bij te leren maar ook al een bepaalde mate van zelfstandigheid hebt ontwikkeld en ook zelf aan de slag kunt gaan met diverse taken. Wij vragen een MBO-stagiair die in zijn / haar vierde leerjaar zit of een HBO-meewerkstagiair. Daarnaast heb je veel interesse in de wereld van marketing & communicatie, kun je ook in teamverband goed uit de voeten en heb je natuurlijk een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Stravers kent een cultuur die het best te omschrijven is als informeel. Er wordt open met elkaar gecommuniceerd en eigen initiatief wordt zeer op prijs gesteld. Je werkt in grote mate zelfstandig, maar er is genoeg ruimte voor gesprek en overleg. Bij Stravers vertrouwen we erop dat iedereen zelf in staat is zijn of haar verantwoordelijk te nemen. Daarbij bieden we je óók: -Een leuke functie in een mooie branche en werken met enthousiaste collega's, die je voldoende begeleiding geven; -Voldoende mogelijkheden tot het geven van eigen input, we staan open voor jouw (creatieve) ideeën; -Een stage waarin je werkt in een jong team en een prettige, informele werksfeer; -Een uitstekende leeromgeving met alle bijbehorende facetten van marketing in de breedste zin van het woord; -Prettige werktijden en goede werkomstandigheden.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder