Manager / ondernemer horeca

B-nature Strand Fjord Hotel & Motel Manager/ondernemer horeca

Wij geloven in polyvalentie en veelzijdigheid. We passen een bewust uitgezette strategie toe waarbij je als student op 1 dag een aantal verschillende taken krijgt toegewezen. Uiteraard houden we rekening met je vakgebied en zal de hoofdmoot van je activiteiten daarop zijn afgestemd. Een van de belangrijkste aspecten echter die we als bedrijf benadrukken, is dat je als student moet worden klaargestoomd voor het bedrijfsleven. Als je als student een 9 to 5 mentaliteit hebt, ga je het in de maatschappij niet zo ver schoppen. In ons bedrijf heeft IEDEREEN, management en eigenaar incluis, een mentaliteit die eerder luidt als "get the job done" "go the extra mile". Tijdens je werkdag zal je mogelijk worden ingezet in een van de verschillende afdelingen (beschreven in het bedrijfsprofiel) voor kortere en of langere perioden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent leergierig. nieuwsgierig en hebt een gemotiveerde werkhouding. De wens om deel uit te maken van een gespecialiseerd team. Wij houden rekening met de kwaliteiten en talenten van de student en zullen waar mogelijk ruimte geven om dit te stimuleren en verder te ontplooien. Niet bang zijn om de handen vuil te maken en correct kunnen omgaan met correctie en kritiek.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de kans om werkervaring op te doen binnen een uniek bedrijf. Doordat B-Nature een veelzijdig bedrijf is ( Een hotel, motel, activiteiten centrum, glamping yurt resort en kafeen) krijgt de student de kans om op breed vlak werkervaring en kennis op te doen. Naast dat je in een professioneel team terecht komt waar hard gewerkt wordt, wordt er ook veel gelachen. Dit alles bieden wij in een prachtige werkomgeving , kortom een ervaring om nooit te vergeten!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder