B-nature Strand Fjord Hotel & Motel
Ons bedrijf is een familie onderneming waarvan de eigenaar ook de oprichter is. Voor dit Noorse avontuur had hij al 40 jaar ervaring als ondernemer en heeft 4 verschillende bedrijven opgestart en met succes verkocht om het volgende avontuur te beginnen. Je komt dus terecht in een omgeving waar de mindset heerst..."Alles kan" en "the Sky is the limit". We leren je om oprichter, eigenaar en/of bedrijfsleider van een kleinschalig bedrijf te worden. We laten je toe achter onze schermen en je helpt mee met de operationele leiding van het bedrijf, bewaakt het sociaal-hygiƫnisch beleid en werkt mee aan de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden; van het opnemen van bestellingen en drankjes serveren tot het opmaken van de rekening en afscheid nemen van de gast. Je zorgt in het bedrijf voor een passende sfeer. Je hebt invloed op je collega's en medewerkers door hen positief te inspireren en motiveren. Je denkt creatief, bent een visionair, durft risico's te nemen en kan onzekere situaties aan.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf