Meewerkend horeca ondernemer

Anna Pancakes Utrecht Centrum B.V. Hip & Trendy Anna Pancakes Topper!

Werkzaamheden zijn in overleg, ook kijkend naar de kwaliteiten van de stagiair(e) zelf. Er zijn de afgelopen jaren al meerdere stages goed afgerond bij ons! Ook kun je bij ons drinken & eten van de menu kaart en krijg je naast je vergoeding, ook fooi. Wij zijn een populaire brunch plek, het kan dus wel druk zijn. Wij zijn elke dag open van 9-16 en op do,vr en za tot 22u. Ook hebben wij 2 locaties in het centrum van Utrecht, je kunt op beide plekken werkzaamheden verrichten. Misschien tot snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij kijken naar de kwaliteit van de persoon zelf en passen die toe. Wel hebben we veel met mensen te maken, dus is goede communicatie wel erg belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Mocht je ons bedrijf helemaal leuk vinden, kunnen we zeker kijken naar doorgroeimogelijkheden. We hebben een jong, dynamisch & gezellig team!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder