Mbo-Verpleegkundige

Careyn Zorgcentrum Rosendael Leuke en leerzame MBO-V stageplekken bij Careyn US locatie Rosendael!

Volg jij de opleiding voor VIG of MBO-V ben je opzoek naar een stageplek in de ouderenzorg? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Careyn Utrecht Stad (US)! Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de provincie Utrecht. Wij bieden zorg in zowel de intramurale als extramurale setting. Onze doelgroep bestaat uit ouderen die ondersteuning nodig hebben van jou als zorgprofessional. De zorgvragen van onze cliënten zijn erg divers. In je stage zal je de zorg rondom de cliënten begeleiden en steeds meer organiseren en coördineren. Gezondheidsproblemen worden door jou gesignaleerd en je bent aanspreekpunt voor cliënten en hun naasten. Je verleent zorg op basis van de zorgvraag en het zorgdossier van de cliënt. Je zal zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënt bevorderen voorlichting, advies en instructie geven. Ook zal je leren omgaan met crisissituatie en onverwachte situaties en kwaliteit van de zorg bevorderen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je hebt een flexibele en leergierige instelling en bent oplossingsgericht; - Je hebt een professionele werkhouding en je staat de cliënten correct en respectvol te woord; - Je bent gemotiveerd om in de zorg te werken; - Je voelt je zelf verantwoordelijk voor je leerproces en kan hier de regie in nemen; - Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal; - Je woont in het district Utrecht Stad of binnen een straal van 30 kilometer.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden zorg in zowel de intramurale als de extramurale setting . Wat bieden wij: - Stageplekken op verschillende afdelingen en locaties binnen de ouderenzorg: * Kleinschalig Woon Locaties * Psychogeriatrie en Somatiek * Verpleegtuiszorg, thuiszorg en revalidatie - Intensieve begeleiding door een werkbegeleider en praktijkopleider; Je werkbegeleider krijgt hierbij tijd uitgepland om jou te begeleiden en jou te ondersteunen binnen je leerproces (denk aan het bespreken van feedback, opdrachten etc.). - Stagevergoeding. Wil je liever je opleiding via Careyn volgen? Wij bieden ook leerwerktrajecten aan.

Wat ga je leren?

 • Bieden van zorg en ondersteuning in het verpleegkundig proces
 • B1-K1-W1 Onderkent bestaande of dreigende gezondheidsproblemen (Gezondheidsbevorderaar)
 • B1-K1-W2 Stelt de verpleegkundige diagnose en stelt het individuele plan van de zorgvrager op (Zorgverlener)
 • B1-K1-W3 Voert interventies uit (Zorgverlener)
 • B1-K1-W4 Voert verpleegtechnische handelingen uit (Zorgverlener)
 • B1-K1-W5 Communiceert met de zorgvrager en het sociale netwerk (Communicator)
 • B1-K1-W6 Organiseert en coördineert de zorgverlening van de zorgvragers (Organisator)
 • B1-K1-W7 Reageert op onvoorziene en crisissituaties (Organisator)
 • Werken aan organisatie- en professiegebonden taken
 • B1-K2-W1 Werkt aan professionele ontwikkeling (Reflectieve EBP professional)
 • B1-K2-W2 Werkt samen met andere beroepsgroepen in de keten (Samenwerkingspartner)
 • B1-K2-W3 Draagt bij aan goede kwaliteit van zorg (Professional en kwaliteitsbevorderaar)

lees verder