Technicus elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving

Als stagiair bij Cellnex Netherlands op de afdeling operations Active Services ben je onderdeel van het Europese Operations team van Cellnex Netherlands. Dit Ops-AS team is verantwoordelijk voor verschillende operationele ICT diensten die wij leveren aan onze klanten in Nederland. Dit doen deels vanuit het hoofdkantoor in Utrecht en deels vanuit de 24 hoge torens in Nederlands. Je moet van reizen houden en geen hoogte vrees hebben. Op het moment zijn we bezig met een aantal kwaliteit verbeteringen van de algehele infrastructuur, zowel technisch als administratief hebben we een aantal mooie uitdagingen. Het Operations AS team heeft 10 medewerkers. Je krijgt een uitdagende stage waarin je jouw vakkennis en persoonlijke ontwikkeling verder kunt vergroten. Het is een stage vol afwisseling, je gaat je bezighouden met het fysiek controleren van de datacenter omgeving en het oplossen van afwijkingen in de hoge torens. We werken met breed scala aan elektrotechnische installaties.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een Mbo-opleiding, bijvoorbeeld in de Electro techniek, of ICT Systems & Devices of heb je kennis van koel techniek en ben je ook goed in de vastlegging van de data? Je heb een hands-on mentaliteit en bent verder communicatief vaardig. Je spreekt goed Nederlands en basis Engels en natuurlijk ben je collegiaal en servicegericht. Je denkt in processen, gaat voor de beste oplossingen en je kunt goed samenwerken. Je hebt geen 9- 5 mentaliteit en vindt het niet erg om regelmatig met een specialist te reizen naar een hoge toren in Nederland voor een onderzoek of de benodigde herstel taken. Jij wilt een toegevoegde waarde leveren voor de organisatie. Vooral degenen met wie je samen weer iedere dag de Cellnex diensten optimaal houdt. Problemen herkennen, oplossen en proactief meedenken, daar krijg jij energie van. Daarnaast vind jij het leuk om technisch veilig te werken in een dynamisch team en heb je geen hoogte vrees bij het bezoeken van de hoge torens.

Wat biedt het bedrijf?

Heb jij nou geen hoogtevrees, en wil je de unieke kans om in de 24 hoge toren van Nederland te werken? Wil jij in de praktijk ervaren hoe het is om te opereren in een operationeel team in een omgeving die toegevoegde waarde nastreeft en wil jij daar jouw bijdrage aan leveren? Dan biedt Cellnex deze prachtige stageplek! Een afwisselende stage met goede voorwaarden voor een minimale periode van 4 tot 6 maanden. Startdatum is in overleg, in de periode februari/maart met een marktconforme stagevergoeding van € 250,- bruto op fulltime basis. Cellnex is een gedreven organisatie die draait om mensen en energie geven. Wij geven je ruimte om te leren, ervaring op te doen maar ook voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Je komt terecht in een positieve en stimulerende werkomgeving die volop in ontwikkeling is, waarbij jij mag rekenen op je collega’s en andersom. Stuur ons je CV, samen met een motivatiebrief die ons laat zien dat jij de gedroomde tijdelijke collega bent.

Wat ga je leren?

 • Installeren van elektrotechnische installaties
 • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
 • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten, kabels/leidingen
 • B1-K1-W3 Bepalen van de positie van componenten en route van kabels/leidingen
 • B1-K1-W4 Aanleggen kabels/leidingen
 • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Plaatsen en monteren van componenten in elektrotechnische systemen en installaties
 • B1-K1-W6 Instellen van componenten in elektrotechnische systemen en installaties
 • B1-K1-W7 Aansturen/begeleiden tijdens uitvoeringstaken en kennis delen
 • B1-K1-W8 Afronden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
 • B1-K1-W9 Communiceren en afstemmen met betrokkenen
 • Onderhouden van elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving en analyseren van storingen
 • P2-K1-W1 Installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving
 • P2-K1-W2 Analyseren en verhelpen van storingen aan elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving
 • P2-K1-W3 Testen van uitgevoerde werkzaamheden en in bedrijf stellen van de installatie in de gebouwde omgeving

lees verder