Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Koopman en Zonen b.v. Installaties! Van infra tot dak en alles daar tussen in!

Koopman & ZN is opgericht op 1 maart 1968. De werkzaamheden zijn zeer divers, van leidingwerk (HDPE) in de grond tot het aanbrengen van een nieuw dak. Daarnaast voeren we regelmatig renovatie projecten uit waarbij badkamers worden gesloopt en nieuw leidingwerk en sanitair aangebracht moet worden. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel het land en geen dag is hetzelfde. Om een beeld te geven van wat we zowel doen verwijzen we naar onze site: www.koopmanenzonen.nl en is hieronder een opsomming van wat we zo al doen. Nieuw aan te leggen HDPE of stalen Droge blusleidingen en waterleidingen. Onderhoud en druk testen aan bestaande droge blus systemen volgens NEN 1594 Onderhouden en nieuw te realiseren water en riool (infra werken) Inspecteren van Rioleringen, Drainage leidingen incl. in kaart brengen van de situatie. Onderhouden, renoveren of opnieuw aanbrengen van Dakwerken. Opsporen van lekkages ondergrondse (droge) leidingen Renovatie projecten

Naar wie zijn wij op zoek?

Welke vaardigheden vragen we? * Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift. * Oplossend vermogen (soms staan we voor bepaalde uitdagingen die vragen om een assertieve aanpak) * Technisch inzicht. * Juiste mind-set waar men niet schuwt om de klus te klaren. * Leergierig zijn * (bij voorkeur) in bezit van B-rijbewijs en VCA Basis.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf hebben we het volgende te bieden. * Kans op vaste aanstelling. * Je komt terecht in een jong en hecht team tussen de 28 en 38 jaar. * Doorgroeimogelijkheden in persoonlijk en financiƫle opzichten. * Elk gewerkt uur wordt betaald. * Overuren en weekenden wordt een tarief gehanteerd (geen CAO percentage) wat je terug ziet op je loonstrook. * Een aantal keer per jaar houden we VRIJMIBO en organiseren personeelsuitjes of een BBQ.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

lees verder